Lelaki ini dedah berapa banyak Isa Isarb dapat promote syarikat judi

Lelaki ini dedah berapa banyak Isa Isarb dapat promote syarikat judi

Youtuber dan personaliti media sosial terkenal, Isa Isarb sekali lagi mencvri tumpuan ramai selepas salah satu video terbaharu dikongsikan olehnya menerusi Youtube mendapat kritlkan kerana didakwa menerima sponsor daripada syarikat perjudian.

Rakaman video yang dikongsikan ini mendapat perhatian oleh warganet apabila perkongsiannya pada 33 saat selepas video bermula, dia dilihat berkongsikan mengenai sponsor tersebut.

Dalam salah satu tweet yang menarik perhatian pengguna Twitter juga membuatkan ramai meninggalkan komen kritlkan buat Isa Isarb.

Tindakan Isa Isarb itu juga dikritlk manakala turut menjadi tanda tanya netizen adakah dia tidak selidik terlebih dahulu sebelum menerima pihak sponsor terbabit di video Youtube miliknya. Netizen diruangan komen pula meninggalkan pelbagai reaksi mereka selain ada juga merasa kecewa melihatkan hal tersebut di videonya.

Sekadar info, Isa Isarb atau nama sebenarnya Isa Batharul Zaman merupakan salah seorang YouTuber terkenal dan antara personaliti media sosial yang mendapat perhatian ramai.