Bell Ngasri kecewa dijadikan ikon tak puasa

Bell Ngasri kecewa dijadikan ikon tak puasa

Pelakon dan pelawak dikenali sebagai Bell Ngasri ini sememangnya cukup popular dengan bakatnya itu. Seorang yang cukup selamba dengan lawak-lawaknya, figura ini juga memiliki barisan peminatnya yang tersendiri.

Malah lakonannya sebagai Barkoba dalam 18 Puasa dan beberapa telefilem lain turut meninggalkan kesan mendalam kepada para penonton. Bagaimanapun, satu rakaman temubual Bell Ngasri telah menjadi perhatian ramai.

Dalam perkongsian tersebut kedengaran pelakonlelaki ini memberitahu nama Bell Ngasri sinonim bila tiba bulan puasa gara-gara lakonannya dalam telefilem 18 Puasa. Difahamkan kini Bell Ngasri sedang menunaikan umrah.

Dalam perbualan tersebut Bell Ngasri sempat meluahkan, “asal tak puasa ja letak muka saya”. Berikut adalah rakaman penuh perbualan nama Bell Ngasri sinonim bila tiba bulan puasa yang telah dimuat naik menerusi akaun TikTok ini:

Perkongsian rakaman ini telah meraih lebih 811 ribu tontonan dan 63 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur mendengarkan perbualan ini dan meninggalkan reaksi mereka mengenainya di ruangan komen seperti berikut:

“Lawak Bell tak pernah over….Muka selamba je..Moga sihat sepanjang di sana dan kembali dengan umrah yang mabrur..”