“Berpanas kita demi video pre-wedding mummy daddy”

“Berpanas kita demi video pre-wedding mummy daddy”

 

Tunang pelawak dan penyampai radio, Shuib iaitu Watie Hanifiah berkongsi momen ketika menjalani sesi penggambaran bagi menghasilkan video pra-perkahwinan mereka.

Menerusi aplikasi TikTok, akaun @imyoursbestie memuat naik beberapa video memaparkan empat orang cahaya mata Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad turut menjayakan sesi penggambaran tersebut.

@imyoursbestie

Pre wedding watie & shuib.. Seronoknya tgk ayash tu 🫠#fypシ #fypage #watiehanifiah #watieshuib #shuib #shuibwatie

♬ Langit Yang Sama – Dalia Farhana

Dalam salah satu video berkenaan, Watie yang menggelarkan dirinya sebagai ‘Mummy’ meluahkan rasa penghargaan terhadap Uwais Alqarani, 12, Dzahira Talita, 10, Ariq Matin, 8, dan Ayash Affan, 2, kerana sanggup berpanas di lokasi penggambaran.

“Terima kasih anak-anak, berpanas kita demi video pra-perkahwinan Mummy & Daddy,” tulis Watie atau nama lengkapnya Fati Nikmatul Adawiyah Hanifiah.
@imyoursbestie

Tak sabar nak tengok wedding of the year shuib & watie 😍#fypシ #fypage #watiehanifiah #shuib #shuibwatie #watieshuib

♬ Saat Hilang Cintamu – Sarah

Meninjau di ruangan komen, ramai dalam kalangan netizen netizen memuji sifat keibuan dan penyayang dimiliki oleh wanita berusia 35 tahun itu yang memberi layanan sangat baik terhadap anak-anak Shuib.

Pada masa sama, segelintir individu mendoakan agar rumah tangga yang bakal dibina pasangan berkenaan dipermudahkan serta kekal bahagia hingga ke syurga.

Sekarang baru nampak Watie ni sesuai jadi ibu

Doakan jodoh mereka panjang

Shuib pun berhak bahagia

Watie nampak penyayang

Terdahulu, Watie dan Shuib selamat mengikat tali pertunangan dalam sebuah majlis yang diadakan secara tertutup pada 6 Mei lalu.

Shuib sebelum ini berkahwin dengan penyanyi, Allahyarham Siti Sarah Raisuddin pada 2011 namun arwah meninggal dunia pada 9 Ogos 2021 akibat wabak COVID-19.