Gempar! Anak Rosmah dedah perangai ibunya, memang mengejutkan!

Gempar! Anak Rosmah dedah perangai ibunya, memang mengejutkan!

Hari ini menandakan berakhirnya era kezaliman yang banyak didoakan. Saya membesar memandang tinggi kepada dua individu ini, menyayangi mereka, menghormati mereka.

Ada masanya saya akan berjalan melalui api neraka dan kembali untuk mereka.

Apabila saya semakin dewasa, saya melihat sifat mementingkan diri dan tamak seseorang melebihi segalanya.

Saya mengalami penderaan emosi, fizikal dan mental secara langsung di tangan orang di sebelah kiri.

Saya menyaksikan sendiri penderaan yang sama yang dia lakukan terhadap penderaan di sebelah kanan.

Saya menyaksikan banyak pencerobohan, perjanjian dan jabat tangan yang dibuat oleh kedua-duanya untuk kepentingan kuasa dan menyemarakkan selera mereka untuk tamak.

Saya melihat tawaran sampingan yang dibuat di belakang bahagian kanan. Jumlah wang dalam beg bimbit bertukar tangan dan dibelanjakan seperti air bukan untuk kepentingan rakyat tetapi untuk dibelanjakan seperti air pada permata, rasuah pegawai dan digunakan dalam usaha mendapatkan lebih kuasa.

Bomoh, bomoh, doktor estetik dan seumpamanya berjalan di laluan rumah saya untuk satu sebab atau yang lain tetapi kebanyakannya untuk membawa dan menguasai rakan sebaya dan ahli keluarga mereka, malah untuk mendatangkan bahaya kepada mereka yang cukup berani untuk melintasi mereka.

Banyak akaun luar pesisir dibuka untuk mencuci wang keluar dari negara untuk perbelanjaan peribadi mereka.

Peti besi keluli penuh dengan permata, batu permata dan wang tunai terkumpul.

Menjadi keldai tunai atau pun keldai kasut kristal yang membawa ini secara senyap-senyap ke dalam dan ke luar negara juga tidak menyeronokkan, izinkan saya memberitahu anda.

Percubaan yang tidak terkira banyaknya untuk menjual saya kepada pembida tertinggi atau orang yang mempunyai kedudukan tertinggi yang akan dapat membantu mereka memperoleh kelebihan politik dan sosial. Ketamakan, ketamakan dan kebanggaan yang tumbuh dengan setiap langkah yang diperoleh lebih dekat ke kedudukan teratas.

Tiada apa-apa yang boleh menghalang pemerintahan keganasan mereka dan saya tetap keluar dari kesetiaan dan kewajipan. Apabila ketakutan ini tertumpu kepada saya dan menjadi beban yang tidak tertanggung untuk dipikul, saya memutuskan untuk pergi. Maka bermulalah pengasingan diri saya dari keluarga malang ini.

Apabila saya berkahwin dengan lelaki pilihan saya selepas meletihkan semua cara untuk meyakinkan mereka untuk melepaskan saya daripada ikatan saya, unit keluarga baru saya telah diganggu dan terdedah kepada perlakuan kejam, tidak dapat ditoleransi, dan merendahkan yang tidak terkira banyaknya di tangan seorang Rosmah Mansor dan rakan-rakannya. .

Tanpa disekat, dia menggunakan jentera kerajaan yang berbeza, penjawat awam, media dan ahli Parlimen untuk mengganggu keluarga. Terlalu banyak kaedah kreatif lain digunakan untuk mengganas kami dan menutup semua cara untuk menyara keluarga dan anak-anak kami.

Sepanjang semua ini dan walaupun banyak percubaan untuk mendapatkan bantuan daripada Perdana Menteri, semuanya tidak berhasil. Malah, dia menutup jejak isterinya sebaliknya. Satu-satunya orang yang boleh membantu, enggan berbuat demikian dan menutup mata dan memekakkan telinga.

Terlalu takut dengan pasangan tidurnya untuk menunjukkan sebarang bentuk belas kasihan. Sama seperti dia terlalu takut untuk membela hak rakyat apabila menyedari sesuatu yang jahat telah menjalar ke dalam 1MDB tetapi sebaliknya keluarga ini terpaksa melakukan perbuatan khianat yang menjijikkan iaitu mencuri berbilion-bilion dolar daripada rakyat mereka yang mereka gunakan bukan sahaja. sebagai tabung peribadi mereka yang merugikan rakyat tetapi untuk merasuah, memeras, mendiamkan, mencacatkan dan membunuh.

Pada hari saya meninggalkan rumah, saya meninggalkan anda amaran. Bahawa orang yang telah dipilih untuk memegang jawatan mempunyai kuasa hanya atas kehendak rakyat. Mereka ada untuk berkhidmat kepada rakyat, bukan sebaliknya.

Akan datang suatu perhitungan apabila orang ramai akan menghukum kamu kerana pelanggaran kamu terhadap mereka. Akan datang hari apabila Tuhan akan menghukum kamu kerana pelanggaran kamu, orang yang kamu bersumpah untuk melindungi.

Hari ini, pesanan saya kepada anda berdua, kepada mana-mana adik-beradik yang saya salasikan dengan darah mereka yang terlibat dalam urusan ini, kepada rakan kongsi dan konspirator yang bersemangat yang menjual rakyat anda dan yang tidak bersalah untuk wang tunai ialah ini: Anda tuai apa yang anda tabur, tidak kurang satu sen dan tidak lebih. Tuhan telah mengabulkan doa rakyat.

Tuhan telah mengabulkan doa keluarga saya. Anda akhirnya telah dialih keluar secara ringkas. Sebagai saudara kandung kepada keluarga ini, saya berdoa agar anda menggunakan pengalaman dan masa ini untuk bertaubat dan kembali ke jalan yang benar. Allahuakbar, Semoga Dia merahmati jiwamu yang hitam. Hanya Dia yang berkuasa untuk mengampuni kamu.

Azrene Ahmad